viernes, 6 de marzo de 2009

...))Canals RSS((...

Novament una aventura diferent...

Aquesta vegada he descobert què són els canals RSS, és tracta d'uns formats web HML que s'utilitzan per a publicar continguts actualitzats amb freqüència, com poden er pàgines web de noticies, de periòdics, blogs interessants,...de manera que podem utilitzar aquesta informació en diferents llocs web o programes o compartir-la amb la resta de la gent interessada.
Un avantatge d'aquest sistema és la comoditat de poder accedir a la informació des de qualsevol lloc i l'agilitat amb la que és fa, ja que d'aquesta manera no és necessari descarregar imatges,...ja que podem accedir directament a tota la informació allí emmagatzemada.
Aquestos canals són realment útils en l'educació, ja que a través d'ells les persones podem compartir qualsevol tipus d'informació i accedir a ella amb total comoditat i tranquil·litat. És un mitjà amb molt de futur, i seria molt convenient que tots s'acostumaren a utilitzar-los, ja que d'aquesta manera el trasbalsament d'informació seria molt més productiu i eficaç.
Amb aquesta nova aventura, he de dir que descoeguda totalment per a mi, he descobert una forma de obtindre informació de manera més senzilla, he aprés el funcionament del Google reader i a treballar amb tota la informació que aquest pot emmagatzemar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario